Group

MMM és una empresa amb més de 75 anys d’experiència en el disseny i fabricació de sistemes de conducció de fluids per a automoció.

Sumem talent i visió per a aconseguir resultats que millorin el futur de tots.

La nostra trajectòria

Des de la secció de disseny inicial fins al control de la qualitat final del producte acabat que es lliura al client, els nostres equips especialitzats asseguren un subministrament a la indústria que compleix amb la qualitat, el cost i els estrictes terminis de lliurament exigits per l’Automoció.

La nostra llarga trajectòria industrial ens fa sentir-nos còmodes en un entorn d’innovació i adopció de les tecnologies més avançades. A més comptem amb una important infraestructura i equips dinàmics que permeten gran agilitat a l’hora de donar resposta als reptes dels nostres clients.

Partners de desenvolupament

Com partners aportem el nostre major valor afegit. En aquesta funció contribuïm amb el nostre know-how en les etapes més primerenques del projecte aconseguint dissenys millor adaptats a les expectatives del client.

La nostra empresa compta amb un important laboratori de prototips i tècnics especialitzats que permeten crear models físics ajustats a les simulacions generades per ordinador. Successius bucles de simulació i prototips permeten obtenir el disseny més robust a un cost competitiu.

Responsabilitat Social Corporativa

Avançant en la direcció que guia la nostra visió de ser part activa de les solucions que ens portin cap a un creixement sostenible, hem emprès un important procés de transformació cap a un futur Neutre en Carboni.

Com a primera etapa d’aquesta transformació ens hem centrat en tecnologies dirigides a la generació d’hidrogen per a aplicacions que requereixin un subministrament d’H2 estable, segur i a costos raonables.

Durant els més de 75 anys transcorreguts des de la nostra fundació, MMM ha anat creant i assentant els valors essencials que han permès mantenir sempre un lloc destacat en el sector de l'Automoció a Europa.

Aquests valors són la nostra principal palanca de creixement

Excel·lència cap al client

Els nostres clients són la brúixola que guia el nostre treball i que ens permet poder desenvolupar-nos i evolucionar junts. Només amb un producte i servei impecables podem aconseguir la seva fidelitat i confiança.

Dinamisme i adaptabilitat

Som una empresa de grandària continguda dins de l’estàndard de les empreses del sector. Aquesta situació ens permet oferir àgilment resposta al client i adaptar-nos als forts canvis inherents a l’entorn de l’Automoció i de la indústria de les energies renovables.

Innovació i bones pràctiques

Aquest leit motiv de la indústria de l’Automoció està en l’arrel del nostre ADN. Només la incorporació de les millors pràctiques i tecnologies ens permet mantenir-nos en l’avantguarda de la indústria.

Ens centrem en les persones

Cuidem a cada col·laborador i persona d’interès com a part de l’equip. La suma de talent  i compromís és el motor per a impulsar el present.

Responsabilitat i compromís

Ens esforcem cada dia per ser part del canvi cap a la descarbonització dins del nostre compromís en la lluita contra el Canvi Climàtic.

Fàbriques del Grup

MMM Espanya

La nostra seu corporativa es troba a Molins de Rei, Barcelona. En aquesta seu estan situats els serveis corporatius i el Centre de R+D+i . També estan emplaçades les instal·lacions dedicades a la fabricació i muntatge de la Divisió d'Energia així com les impressores de Fabricació Additiva de la Divisió d'Impressió 3D (3DP).

La planta principal disposa d'una superfície de 4.000 m² dins d'un complex de 9.000 m².

MMM Mèxic

És la planta més recent del grup. Té com a finalitat proveir la demanda d'empreses automotrius en USA i Mèxic. Igual que la planta de Romania, s'especialitza en tubs de conducció de fluids.

Es troba operativa des del 2018 i té un gran potencial de creixement a les regions de LATAM i NA. La seva superfície aconsegueix els 4.000 m².

MMM Romania

Aquesta planta, operativa des de l'any 2006, s'especialitza en el subministrament d'alts volums de components per al sector de l'Automoció, situant-se estratègicament per a cobrir també els mercats de l'Est d'Europa.

Situada a la ciutat de Turda, a la Transsilvània romanesa, compta amb mes de 600 empleats i una superfície de 11.000 m2.

Un dels avantatges competitius d'aquesta planta és la seva estratègica ubicació annexa a la planta de Tractament Superficial del Grup MMM. Aquesta sinergia genera grans estalvis en despeses logístiques i millores en els terminis de lliurament i costos de qualitat.

Technical Tooling

Establerta en 2016 en les rodalies de la planta de Turda com a suport tècnic a l'activitat industrial de les fàbriques del Grup TT s'ha especialitzat en la fabricació dels utillatges i eines usats en la manufactura de tubs del sector Automoció. Actualment té una plantilla de 10 persones i compta amb les eines de precisió més avançades per a aconseguir les toleràncies requerides en aquest sector industrial.

Visita la web