L'objectiu de MMM és impulsar la transició energètica a través de la generació competitiva d'energies verdes.

Entre els objectius tenim la generació d’hidrògen i biogas de manera neta, eficient i descentralitzada a través de reformadors, electrolitzadores i metanitzadores.

L’hidrogen està cridat a ser el combustible del futur degut a la seva abundància en el nostre planeta, a la possibilitat de fabricar-lo a través de la hidròlisi de l’aigua usant energies renovables, al fet que no genera gasos d’efecte d’hivernacle en el seu ús i per la seva facilitat d’emmagatzematge i transport a gran escala.

No obstant això, la infraestructura universal que permetrà l’ús quotidià de l’hidrogen com a combustible està encara a diverses dècades de distància.

Fidel a la seva Visió i amb la intenció d’accelerar l’adopció de l’hidrogen com aquest nou vector energètic de la nostra societat, a MMM impulsem noves tecnologies per a acostar el futur.

La nostra divisió Energy, comercialitza solucions especifiques, escalables i competitives en cost per a aconseguir aquest objectiu.

Apostem per dissenyar i produir solucions basades en tecnologies de reformat de metanol per a la generació d'hidrogen aplicables tant en entorns mòbils com estàtics

Reprodueix vídeo

Impulsem projectes amb solucions escalables que s'adapten a diferents nivells de demanda amb costos continguts

Aplicacions

Detalls de la tecnologia del reformat de metanol

La generació d’hidrogen a través del procés de reformat de metanol produeix un 28% menys de CO₂ que si es realitza amb combustibles fòssils i no genera partícules contaminants (0% de NOx i SOx). Si el metanol és generat de manera verda (biocombustible), llavors el procés és neutre en carboni. Això permet una ràpida adaptació als probables canvis de legislació.

L’hidrogen generat pot ser usat en piles de combustible per a la generació d’electricitat i si es combina amb un banc de bateries, és possible gestionar tant els pics de consum com els consums per sota del seu nivell d’operació.

El gas generat pel reactor passa a través d’un filtre de tecnologia patentada que augmenta la seva puresa per sobre del 99,97% amb menys de 0,2 ppm de CO₂. D’aquesta manera és possible utilitzar-ho en piles de combustible sense riscos de contaminar-les i danyar-les. Ha estat provat amb les cel·les de la major part dels líders de la indústria.

Área Energía

Contacta per a més detalls