Fluid Systems

MMM és un grup internacional amb àmplia experiència en el disseny, desenvolupament i fabricació de sistemes que integren tubs per a l’Automoció.

Els nostres departaments de Recerca i desenvolupament amb sòlides àrees de disseny i simulació ens permeten mantenir una posició destacada en aquest competitiu sector.

L’equip de la divisió MMM Fluid té una actitud oberta a la innovació i treballa constantment per a optimitzar els processos de producció des de la conceptualització dels sistemes fins a la producció en sèrie en les seves plantes a Espanya, Mèxic i Romania.

Milions de vehicles de primeres marques que circulen per tot el món incorporen les nostres peces.

Portem més de 75 anys subministrant peces de motor per a primeres marques internacionals.

El nostre profund coneixement sobre les expectatives del sector automotor en un context d’alta demanda ens ajuda a respondre amb la màxima velocitat i fiabilitat assegurant estabilitat a les produccions dels nostres clients.

Ens mantenim oberts a nous desafiaments. Escoltem els nostres clients i les seves necessitats buscant permanentment noves maneres de reduir temps i costos assegurant sempre la màxima qualitat.

Som partner preferent de marques líders del sector de l'automoció en els principals mercats mundials

Els atributs que ens avalen

Som especialistes en tubs

La nostra dedicació exclusiva als sistemes de conducció de fluids ens ha permès conèixer en profunditat el tub de metall i el seu comportament en les condicions més extremes.

Busquem la millora constant en cada projecte

L’autoritat, avalada per anys d’experiència, ens permet aconsellar als nostres clients sobre la millor manera de dissenyar i/o modificar els components de motor per a obtenir la màxima robustesa i fiabilitat al menor cost possible.

Excel·lència en la qualitat

75 anys en el competitiu sector de l’automoció avalen la nostra acceptació i confiança per part dels principals fabricants mundials. D’altra banda, totes les nostres fàbriques estan homologades amb les certificacions ISO 9001, 14001 i IATF 16949 que avalen la qualitat dels nostres processos i de la nostra gestió mediambiental.

Donem servei global des de les nostres plantes

Subministrem components a fàbriques en diversos països i continents. Fidel a la seva filosofia de servei, MMM ha anat obrint noves plantes per a subministrar components al menor cost i distància a les seves plantes d’assemblatge.

Tecnologies

Com a proveïdor Tier 1, dominem una àmplia gamma de processos d’alta tecnologia claus per a mantenir-nos en l’avantguarda de la competitivitat en el sector.

Productes

La nostra gamma de productes abasta tots els aspectes de la conducció de fluids en el vehicle, comptant tots els tubs de motor i els de underfloor.

Qualitat

Apliquem procediments estàndard per a oferir productes d’alta qualitat i garantir la protecció del medi ambient en tota l’empresa. La nostra àmplia experiència, l’ús de les millors tecnologies i l’estricte control dels processos ens permeten aconseguir aquests objectius.

Àrea Automoció

A MMM el compromís amb la qualitat es basa en el desenvolupament de processos de millora contínua que segueix una política de zero defectes en els productes oferts als nostres clients. Descarregui aquí baix els últims certificats.