Trajectòria

Trajectòria

La nostra història comença l'any 1944

Des de llavors, de generació en generació, hem treballat en solucions per als nostres clients i per a l’entorn industrial i social.

Actualment ens trobem en un període d’obertura de noves vies de desenvolupament conseqüent amb el nostre propòsit de combatre el Canvi Climàtic des de nostra expertise en enginyeria i tecnologies de fabricació.

Amb l’agilitat i el talent d’una empresa familiar que porta dècades treballant per al sector de l’automoció, apostem de manera ferma per ser part del canvi cap a la descarbonització.

MMM group

El nostre dinamisme, proactivitat i gran especialitat són els nostres principals motors en aquesta nova etapa d'innovació i aplicació de noves solucions.

Tot va començar en...

El senyor Joan Priu, avi de l'actual CEO, inicia la saga industrial que s'establiria sota el nom de MMM.
1944
Comença la col·laboració amb Motor Ibèrica, que va significar el nostre primer gran pas cap a l'especialització en automoció.
1954
Motor Ibèrica és adquirida per Nissan. Comencem a treballar amb empreses d'àmbit internacional i ens adaptem als seus elevats nivells d'exigència.
1987
Sis de les més grans companyies d'automoció ja confiaven en MMM. A la primera adquisició, Nissan, es van sumar: Audi, Citroën, Dacia, Peugeot, Renault, i Volkswagen.
1998
Construïm una nova planta a Romania el que ens permet oferir grans volums de fabricació a costos molt competitius.
2006
Inici d'activitats amb Toyota. MMM és seleccionat com a proveïdor estratègic per a les industrialitzacions de peces en els mercats d'Europa Occidental.
2012
Establiment d'una nova planta a Mèxic amb el propòsit de proveir a companyies d'automoció en USA i Mèxic.
2017
MMM comença a subministrar primeres peces a la planta de Suzuki a Esztergom, Hongria.
2017
Adquirim l'empresa Radiadors Nadal per a incorporar l'alumini al nostre portfoli de productes.
2018
BMW nomena a MMM proveïdor de peces per a les seves fàbriques europees.
2019
MMM es diversifica amb la creació de dues noves divisions, la divisió d'Energia dirigida a la producció d'hidrogen i la divisió de fabricació additiva.
2021
Obtenim la cessió d'una patent tecnològica per a fabricar a Europa solucions basades en hidrogen. S'obre davant MMM un nou camí cap a la descarbonització i marca l'inici d'una transformació cap al sector de les tecnologies sostenibles.
2022

Els pròxims anys veuran sorgir el llançament de noves solucions sostenibles que reforçaran la visió de MMM de ser un actor actiu en la lluita contra el Canvi Climàtic.