Partners de desenvolupament

Partners de desenvolupament

Formem un potent equip humà altament qualificat

Treballem en estreta col·laboració amb clients, centres de recerca i universitats seguint una filosofia d’open innovation.

Fent un pas més en l’acompanyament als clients, apostem per relacions amb risc compartit en generar, en fases prèvies de desenvolupament, solucions orientades a millorar, optimitzar i simplificar els productes abans de la formalització dels acords comercials.

Del resultat d’aquestes activitats es deriven patents pròpies, moltes de les quals ja formen part dels productes dels nostres clients.

Estem oberts a la col·laboració en llançaments de nous productes o tecnologies desenvolupades fora del nostre laboratori.

Participem en projectes de R+D en solucions consorciades dins del Marc de Recerca i Innovació de la Unió Europea. I sostenim acords de col·laboració amb centres de recerca d’universitats espanyoles i estrangeres.

La nostra metodologia de treball

Comptem amb una metodologia de treball flexible que s’adapta a les necessitats i a l’estat dels projectes presentats pels nostres clients. Podem incorporar-nos en qualsevol de les etapes de desenvolupament i adaptar-nos aportant nostra expertise per a aconseguir els millors resultats.

Total design

Utilitzem una metodologia sistemàtica que ens permet aconseguir la integració del material tant tecnològic com no tecnològic amb l’objectiu de crear productes i processos d’èxit. Per a això es requereixen les aportacions de diferents departaments i disciplines dins de MMM.

Expertise

Treballem en tandem amb els nostres clients oferint coneixements especialitzats en les àrees de Disseny i Enginyeria de sistemes de conducció de fluids.
A partir del pla obert d’un model 3D de les peces, fem les simulacions per ordenador necessàries per a obtenir el disseny més robust i de menor cost que compleixi amb les especificacions del client.

Optimització

Oferim serveis de consultoria. Partint d’un pla semi tancat del client suggerim millores estructurals, i de materials per a desenvolupar peces mecàniques d’alt rendiment.

Outsourcing

Rebem unes especificacions tancades que passem a Producció en el menor termini possible.

Producte Final