Acostant el futur, impulsant el present

Enfocats a l’evolució de l’Automoció i el Sector Energètic

Desenvolupem noves solucions tecnològiques cap a la transició energètica amb la fiabilitat i el expertise d’una empresa amb dècades d’experiència en l’exigent sector de l’Automoció.

MMM se suma al repte d’impulsar el creixement sostenible aportant el talent i l’experiència atresorada durant mes de 75 anys.

Amb una visió a llarg termini de l’evolució del sector de la mobilitat, MMM dedica recursos humans i financers al desenvolupament de solucions que condueixin cap a una societat descarbonitzada.

Les divisions del grup MMM ofereixen solucions i produeixen sistemes amb els més alts estàndards de qualitat i seguretat.

Fluid Systems

MMM s’ha forjat una sòlida reputació gràcies als seus productes orientats a la conducció de fluids en entorns complexos subministrats a les principals marques del sector de l’Automoció durant mes de 50 anys.

Energy Systems

MMM s’especialitza en solucions robustes i innovadores amb múltiples aplicacions transversals per a donar suport a la transició energètica i el procés de descarbonització d’un ampli ventall de sectors.

3DP Systems

Serveis d’impressió additiva a tercers, aportant també l’acompanyament en les àrees d’enginyeria necessari per a aconseguir el producte adequat per a cada client.

Últimes notícies

19/07/2023

Borrador automático

15/09/2022

Manufactura Moderna de Metalls fa el seu primer pas cap a l’Economia de l’Hidrogen

15/07/2022

MMM Autoparts Americas SA de CV aconsegueix la certificació IATF 16949:2016

Contacte

Som aquí per a desenvolupar i produir junts solucions úniques. Contacta amb els nostres departaments perquè t’ajudem en el teu projecte i et respondrem al més aviat possible.