Proveedores
Trabaja con nosotros
19/07/2023

MMM Autoparts Americas SA de CV aconsegueix la certificació ISO 14001

17th of July 2023

Silao, Guanajuato, Mexico

MMM Autoparts Americas SA de CV aconsegueix la certificació ISO 14001 

MMM Autoparts Americas SA de CV, part del Grup MMM, empresa internacional amb àmplia experiència en el disseny, desenvolupament i fabricació de sistemes que integren tubs per a la indústria automotriu es complau a anunciar que ha obtingut la certificació ISO 14001, a més de demostrar el seu compromís amb la sostenibilitat ambiental i les pràctiques comercials responsables.

ISO 14001 és un estàndard reconegut internacionalment per a Sistemes de Gestió Ambiental (EMS). La certificació significa que MMM Autoparts Ameriques SA de CV ha implementat pràctiques efectives de gestió ambiental, assegurant el compliment de l’organització amb les normes ambientals, minimitzant-ne l’impacte ambiental i millorant-ne contínuament l’exercici ambiental.

Per assolir la certificació ISO 14001, MMM Autoparts Americas SA de CV es va sotmetre a una rigorosa auditoria realitzada per TUV Rheinland, un organisme de certificació acreditat. L’auditoria va avaluar minuciosament el sistema de gestió ambiental de l’empresa, inclosos els processos, els procediments i l’exercici davant dels requisits de la norma ISO 14001.

L’èxit exitós de la certificació ISO 14001 de MMM Autoparts Ameriques SA de CV destaca la seva dedicació a reduir la seva empremta ambiental i fomentar la sustentabilitat en totes les seves operacions.

La certificació reconeix els esforços de l’empresa per:

– Identificar i gestionar els riscos i les oportunitats ambientals.

– Establir i mantenir objectius i metes ambientals.

– Implementar mesures per preservar els recursos i minimitzar la generació de residus.

– Promoure pràctiques de reciclatge i gestió responsable de residus.

– Millorar la consciència ambiental entre els empleats i les parts interessades.

– Complir les lleis i les regulacions ambientals aplicables.

– Millorar contínuament l’exercici ambiental a través de monitorització i avaluació regulars.

En aconseguir la certificació ISO 14001, MMM Autoparts Americas SA de CV reafirma el seu compromís amb el desenvolupament sostenible, assegurant un futur més verd tant per a l’empresa com per a les comunitats a què serveix. Aquesta certificació enforteix encara més la reputació de MMM Autoparts Americas SA de CV com una organització responsable i conscient del medi ambient.

Així mateix, l’empresa s’alinea a les millors pràctiques i estàndards de certificacions de les altres unitats de negoci com ara IATF 16949 i ISO 9001.

Ciprian-Andrei BORZA, Gerent General de Planta de MMM Autoparts Ameriques SA de CV, va expressar la seva satisfacció per l’èxit de l’empresa, afirmant: “A través dels esforços col·laboratius del nostre equip local i amb el suport dels membres de casa nostra matriu, estic feliç d’anunciar que la unitat de negocis mexicana del Grup MMM està oficialment certificada en ISO 14001. Aquest èxit reflecteix la nostra dedicació per implementar pràctiques sostenibles en tots els aspectes del nostre negoci i alinear les nostres operacions amb els estàndards internacionals més alts. Continuarem prioritzant la responsabilitat ambiental mentre ens esforcem per tenir un impacte positiu al nostre planeta”.

Comparteix
Notícies relacionades
Sin entradas